Garantie & Retour

 Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retourneren@just-toys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf    
 duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  • - Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  • - die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • - die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • - die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • - die snel kunnen bederven of verouderen;
  • - waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  • - voor losse kranten en tijdschriften;
  • - voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Let op! Voor veel van onze producten geld dat we ze niet retour gestuurd kunnen wanneer ze uit de verpakking zijn geweest inverband met de hygiëne van de producten. Neem bij twijfel contact op met klantenservice@just-toys.nl.

Voor het retouneren van producten kunt u gebruik maken van het retour formulier, deze kunt u hieronder downloaden. Dit formulier kunt u ingevuld naar ons opsturen via retourneren@just-toys.nl, u ontvangt dan binnen 24 uur een bevestiging van ons met daarin de verzend gegevens.

Download Retourformulier

 

Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Meer informatie hierover vind u op rijksoverheid.nl. Wanneer u gebruik wilt maken van de garantie kunt u contact opnemen met support@just-toys.nl, vermeld in uw mail het ordernummer, het product en het deffect. Binnen 24 uur zullen wij contact met u opnemen voor een passende oplossing.

 

To Top