Klantenservice

Het team van Just-Toys staat altijd voor jou klaar om je de beste winkel ervaring te bezorgen. We helpen je graag bij je bestelling, beandwoorden graag al je vragen over onze producten, geven advies en ondersteunen je bij je bestelling. Ook als er onverhoopt was mis is met je orders staat ons team altijd voor je klaar! Hieronder vind je enkele veel gestelde vragen en handige pagina's. Zit je vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag verder.

 

Veelgestelde vragen:

Wat is de levertijd?

Bestellingen op werkdagen voor 23:00 worden de zelfde dag nog verzonden. In bijna alle gevallen ontvangt u het pakket dan de volgende dag. U ontvangt altijd een email met hier in een tracking nummer, hiermee kunt u zien waarneer de postbezorgen bij komt.
Wanneer een product niet voorradig is zal de bestelling geleverd worden wanneer alle producten voorradig zijn. 

Is de levering discreet?

Al onze bestellingen worden geleverd in een blanco doos, deze is dus niet herkenbaar. Je kunt je bestelling dan ook gerust laten aannemen door je buren, ouders of collega's op werk. 

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen tot €50,00 rekenen wij €6,95 verzendkosten. Bestellingen daarboven worden gratis verzonden in Nederland, België en Duitsland.

 

Handige Pagina's

     

 

Contact

  

  

To Top